Bibi la ziua ta de naștere

Bibi la ziua ta de naștere

Bibi la ziua ta de naștere
Bibi la ziua ta de naștere
Bibi la ziua ta de naștere
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Nimic nu poate egala o surpriză făcută ca la carte –  sărbătoritul să nu bănuiască nimic, totul să fie plănuit în liniște și la momentul potrivit efectul să fie ”oau”. Dacă fetița ta fredonează cât e ziua de lungă ”Ciocolata” și urmărește cu drag fiecare apariție a lui Bibi, atunci fii sigur ca dacă Bibi va fi invitatul  supriză la ziua sa de naștere, acest lucru o va emoționa până la lacrimi. Lacrimi de fericire, bineînțeles, care vor trece îndată ce artista îi va oferi autograful mult-dorit și vor face împreună o serie de fotografii superbe. Amintirile se nasc din gesture frumoase, iar noi, la I wonder, le orchestrăm pe cele mai reușite!

Vezi mai mult

Despre Partener

Pe numele său real Bianca Lixandru, BiBi este una dintre revelațiile scenei musicale românești. Participările și premiile obținute la diverse festivaluri și concursuri de muzică au adus-o în atenția publicului și a industriei, astfel că la 14 ani are o mulțime de admiratori.

Anul acesta ea a lansat piesa “Ciocolata”, care a adunat peste 4 milioane de vizualizări în câteva luni de la lansare.

Nu de mult, Bibi s-a alăturat marii familii Disney din România, dând viață unui personaj foarte popular din serialul “Star Darlings”.

În această iarnă, Bibi va lua parte la Festigal, cel mai așteptat eveniment al sezonului, un proiect care îmbină lumea spectacolului cu elemente de acrobație.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.