Carla’s Dreams de ziua ta

Carla’s Dreams de ziua ta

Carla’s Dreams de ziua ta
Carla’s Dreams de ziua ta
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
3.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă vei pregăti piciului tău o întâlnire cu ocazia aniversării cu cei de la Carla’s Dreams, fii sigur că poți uita din start orice dubiu care ar începe cu „sper să-i placă”. Îți spunem sigur că va fi copleșit, zâmbetul va fi până la urechi și poza cu idolii săi va deveni poza de profil pe toate rețelele sociale. În cadrul acestei experiențe copilul tău îi va putea întâlni pe interpreții hiturilor ”Eroina” și ”Aripile” , va primi autografele lor și se va bucura de întreaga lor atenție. I wonder poate face acest lucru posibil, cu toate detaliile ce țin de o experiență personalizată și demnă de topul amintirilor favorite. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Pentru I wonder, colaborarea cu Carla’s Dreams (www.carlasdreams.com) este cu totul specială. În primul rând, pentru că au acceptat cu inima deschisă să pună la cale prima surpriză din portofoliul nostru și au găsit timp și energie pentru a transforma aniversarea unei fetițe într-o zi pe care nu o va uita niciodată.

Apoi, pentru că pornim la drum cu cea mai populară formație din România. Lansați în România relativ recent, în 2013 (cu piesa ”Pohui”, împreună cu Inna), băieții de la Carla’s Dreams au ajuns ca, nici trei ani mai târziu, să ia crema premiilor muzicale autohtone: la gala Media Music Awards, din septembrie 2016, formația a ieșit câștigătoare la nu mai puțin de 7 categorii, printre care Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, Cel mai bun cântec.

Au cel mai vizionat video de pe YouTube în România, “Cum ne noi”, (în colaborare cu Delia, peste 50 de milioane de vizualizări), au compus, tot pentru Delia, piesa ”Da, mamă”, aflată, la rândul său, în topul celor mai apreciate clipuri, cu peste 36 de milioane de vizualizări, au fiecare concert sold out.

Și totuși, pe site-ul lor de prezentare, cei patru băieți se recomandă ca ”un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică. Singurele lucruri relevante pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri, capacitatea de a rămâne cu mâinile dezlegate și gândirea liberă în ceea ce facem.”

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.