Steaua Baschet - pachet ”Ziua ta la înălțime”

Steaua Baschet - pachet ”Ziua ta la înălțime”

Steaua Baschet - pachet ”Ziua ta la înălțime”
Steaua Baschet - pachet ”Ziua ta la înălțime”
Steaua Baschet - pachet ”Ziua ta la înălțime”

Etichete: Pachet Ziua ta la înălțime

No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Echipa Steaua Baschet oferă pentru I wonder experiența pe care și-ar dori-o orice fan: să își vadă de aproape jucătorii preferați, să schimbe câteva mingi cu ei, să își imortalizeze experiența prin câteva fotografii. Iar noi plusăm și îi promitem și o filmare cu întregul moment, care să-i amintească toată viața de întâlnirea cu jucătorii. Care, desigur, vor veni ”înarmați” cu un tort aniversar și, dacă se simt în formă, vor cânta sărbătoritului un ”La mulți ani!” de neuitat. Experiența ”Ziua ta la înălțime” va avea loc la baza de antrenament a clubului, la Sala din București ”Regimentul de Gardă Mihai Viteazul” (zona Cotroceni).

Vezi mai mult

Despre Partener

Clubul Steaua CSM Eximbank București (www.steauabaschet.ro) este unul dintre cele mai titrate din baschetul românesc, având la activ 21 de titluri naționale la seniori, 2 Cupe ale României precum și o serie de alte performanțe în competițiile balcanice și cele dedicate echipelor militare.

Succesul echipei de baschet s-a făcut remarcat și peste hotare, echipa adunând nu mai puțin de 28 de participări în Cupele Europene, și prezențe ale jucătorilor steliști la șase turnee finale ale Campionatelor Europene și la două ediții ale Universiadelor de Vară.

Colaborarea I wonder – Steaua CSM se dovedește fructuoasă, fiind un beneficiu să ai alături un partener care-și propune să fie clubul cu cel mai mare succes din baschetul românesc. Împreună cu jucătorii de la CSM ne propunem să înscriem doar experiențe de 3 puncte. Fără panou.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.