Andrei Roșu - Bidon Isostar și tricou/prosop semnate

Andrei Roșu - Bidon Isostar și tricou/prosop semnate

Andrei Roșu - Bidon Isostar și tricou/prosop semnate
Andrei Roșu - Bidon Isostar și tricou/prosop semnate
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
120 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă aveți nevoie de un plus de motivație la alergat, dacă vreți să faceți un cadou altfel unui prieten cu alergatul în sânge sau dacă pur și simplu sunteți fanul lui Andrei Roșu, vă puteți inspira din colecția noastră de obiecte personalizate: tricou, prosop sau bidon cu semnătura primului român care a reușit să termine Iron Man. Prețul afișat este pentru fiecare dintre cele trei obiecte.

Vezi mai mult

Despre Partener

Andrei Roșu (www.andreirosu.ro) deține recordul mondial pentru 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente (582 de zile).  Andrei Rosu este primul român care a reușit să termine un Deca Iron Man – parcurgerea a 38 kilometri înot, 1800 kilometri probă de ciclism, urmată de 10 maratoane (420 de kilometri). A ajuns aici după ce, în 2010, proaspăt tătic, a decis că vrea să devină un exemplu pentru copiii săi: din acel moment, a renunțat la statul pe canapea pentru antrenamentele de alergat, a slăbit 10 kilograme și la scurt timp a alergat primul său maraton, la Polul Nord. De atunci, a traversat înot Canalul Mânecii, a alergat în competiții din toată lumea, a devenit primul român care a reușit să termine Iron Man - parcurgerea a 3,86 kilometri înot, 180,25 kilometri probă de ciclism, urmată de o cursă clasică de maraton de 42,185 kilometri, totul fără întrerupere. Acum își concentrează resursele pentru o nouă bornă în ”cariera” de alergător: să termine un Deca Ultratriathlon (38 km înot, 1800 km pedalat, 420 km alergare). 

Acum își concentrează resursele pentru o nouă bornă în ”carieră”: să termine una dintre cele mai grele încercări din lume - competiţia constă în traversarea Oceanului Atlantic pe distanţa dintre La Gomera (Insulele Canare) şi Antigua într-o barcă cu vâsle. Timp de aproximativ 60 de zile, cei patru membrii ai primei echipe româneşti participante la competiţia Talisker Whisky Atlantic Challenge îşi vor uni puterile pentru a vâsli cei 5000 de kilometri din Oceanul Atlantic. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.