O plimbare cu trupa Maxim

O plimbare cu trupa Maxim

O plimbare cu trupa Maxim
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Să dai o tură de oraș cu formația ta preferată ar fi minunat, însă să te aștepte când ieși de la ore, ar fi aproape incredibil, nu-I așa? Formația Maxim poate transforma, pentru tine sau un prieten drag, o zi banală într-una memorabilă. Într-un Black Cab, alături de trupa ta favorită, drumul spre casă va părea mult prea scurt. Preț de câteva zeci de minute, vei avea șansa să-ți cunoști preferații, veți face fotografii împreună, vei primi autografe și vei petrece momente prețioase alături de cei pe care până atunci îi puteai admira doar din spatele ecranului. O plimbare cu trupa Maxim poate fi chiar preambulul unei petreceri surpriză sau modul inedit în care să spui un ”la mulți ani” de neuitat unui fan adevărat. I wonder îți oferă o mini-incursiune în lumea spectacolului, numai pentru tine!

Vezi mai mult

Despre Partener

Maxim este o trupa formată  din Iulian Selea, Alexander Laiu, Adi Istrate și Bogdan Medvedi. Cariera formației a început în 2013, când au fost descoperiți de Adrian Sînă. Trupa a intrat în atenția publicului după o interpreare foarte bună a piesei "Ecou", a Elenei Gheorghe. Succesul a venit odată cu piesa ”Sărutări criminale”, care a devenit cea mai difuzată piesă a lunii mai 2013. A urmat apoi piesa “Vreau sa te…” care a înregistrat 2 milioane de vizualizari pe YouTube în doar 2 săptămani. Trupa și-a trecut în palmares 1 trofeu Romanian Music Awards și 1 trofeu Media Music Awards. Ultima piesă a băieților se intitulează ”Adu-ți aminte” și se regăsește deja printre preferatele fanilor. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.