Horia Tecău - o întâlnire de o oră cu marele jucător

Horia Tecău - o întâlnire de o oră cu marele jucător

Horia Tecău - o întâlnire de o oră cu marele jucător
No Ordinary Training Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Performanțele sportivilor români din ultimii ani (chiar în momentul de față, există 9 tenismeni români în top 100) au transformat tenisul dintr-un sport mărginaș într-unul popular, ceea ce s-a tradus nu numai în creșterea audiențelor, ci și a numărului de copii care visează că vor ajunge noii Agassi sau Graf. 

Pentru un asemenea fan, Horia Tecău oferă un pachet tip ”fan experience” cu tot tacâmul: un schimb de mingi, semnarea echipamentului, realizarea de fotografii etc.  Întâlnirea cu cel mai bun jucător actual de tenis va avea loc în București, în incinta Centrului Național de Tenis, într-un interval în care Horia nu participă la niciun turneu internațional. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Despre Horia Tecău s-ar putea spune cel puțin atâtea cuvinte pe hârtie câte mingi trimise de el peste fileu. Încă de la vârsta de 14 ani s-a impus ca un campion, la europenele pentru juniori de la San Remo. Între timp a reușit să ridice trofee deasupra capului pe mai toate meridianele planetei: europenele de juniori de la San Remo, campion la Wimbledon, BRD Năstase-Țiriac Trophy, UNICEP Open, SkiStar Swedish Open și Western & Southern Open.

Din 2003, de la debutul printre profesioniști, Tecău a adunat 322 de victorii la dublu și 26 de titluri, fiind încă din 22 noiembrie 2015 pe prima poziție în clasamentul ATP.

Horia Tecău este un om important pentru I wonder, fiind conștient de ce implică munca în echipă și bucuria celorlalți. De aceea succesele sale le-a obținut jucând în echipă alături de alți sportivi grozavi precum Florin Mergea, neo-zeelandezul Marcus Daniell, suedezul Robert Lindstedt sau americanca Bethanie Mattek-Sands.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.