Canotaj cu Elisabeta Lipă

Canotaj cu Elisabeta Lipă

Canotaj cu Elisabeta Lipă
Canotaj cu Elisabeta Lipă
No Ordinary Training Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Elisabeta Lipă oferă pentru I wonder o experiență completă pentru un pasionat al canotajului. Mic sau mare, nu contează, pachetul fiind conceput pentru un copil și părintele său. Dacă este vorba de un sportiv profesionist, acesta se poate dovedi antrenamentul de vis, în compania celei mai mari campioane date până acum de acest sport. Dacă este vorba de un fan amator al canotajului, experiența oferită de fostul ministru al Sportului poate fi văzută drept cea mai frumoasă plimbare cu barca, o amintire pentru o viață, în compania unui om foarte firesc, din cunoștințele căruia sunt multe de învățat.

Vezi mai mult

Despre Partener

Cea mai bună canotoare a secolului 20, al doilea cel mai medaliat sportiv român din istorie, fostul ministru al Tineretului și Sportului. Și, relevant pentru o carieră marcată de ambiție, prima sportivă cu grad de chestor din România, echivalentul titlului de general în armată. 

A participat la 6 olimpiade consecutive, între 1984 și 2004: în afară de competiția din 1988, când a câștigat un argint și un bronz, a încheiat fiecare ediție cu cel puțin o medalie de aur. Cu o personalitate aparte și o voință rar-întâlnită, Elisabeta Lipă este imaginea excelenței în sport, poate cu atât mai mult în sportul românesc. Ne bucurăm că a aderat la cauza noastră și că o avem alături încă de la începuturile poveștii I wonder.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.