Mihai Covaliu - Pachet "Zorro" pentru un mic scrimeur

Mihai Covaliu - Pachet "Zorro" pentru un mic scrimeur

Mihai Covaliu - Pachet "Zorro" pentru un mic scrimeur
No Ordinary Training Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Trăiește într-un roman de capă și spadă? Te provoacă prin casă la luptă cu vreun băț, îți sare inima din piept când vezi că a scrijelit un Z pe peretele camerei? Avem soluția pentru puștiul tău: o oră de antrenament în compania lui Mihai Covaliu, unul dintre cei mai titrați sabreri români din istorie. 

Deși retras din activitate încă din 2008, Mihai Covaliu a păstrat foarte strânse legăturile cu domeniul de suflet, fiind de ani buni antrenor al lotului masculin de sabie și președinte al Federației Române de Scrimă. După ce, în această calitate, a adus singura medalie de aur a României la JO de la Rio de Janeiro, Mihai a fost ales recent noul președinte al Comitelului Olimpic Român.

Pe lângă funcțiile din fruntea sportului, Mihai este, mai presus de orice, tăticul a doi copii și se implică de câte ori are ocazia în cauzele ce vin în sprijinul micuților. De aceea, nu a ezitat să ofere pentru I wonder un pachet de antrenament pentru un puști pasionat de scrimă, costumat cum altfel decât în Zorro, într-o locație potrivită momentului. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Multiplu medaliat internațional, actual președinte al Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu a lăsat o amprentă importantă în sportul și istoria țării.

Aventura lui Mihai Covaliu cu scrima a început dintr-un noroc, în copilărie fiind pasionat mai degrabă de fotbal, ba chiar a activat pentru un club profesionist, în perioada junioratului. Încurajat de mamă și antrenor, până la urmă a ales scrima la vârsta de 9 ani, iar în prezent a ajuns la un palmares zeci de medalii.

Pentru cei care erau prea mici în deceniul trecut, Covaliu a făcut istorie adjudecându-și aurul la Jocurile Olimpice din 2000, bronz la Olimpiada din 2000 și titlul de campion mondial în 2005. 

În aprilie 2013 a fost ales președinte al Federației Române de Scrimă și în calitate de antrenor al lotului național de sabie masculin a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2013 de la Budapesta. În același an, Mihai Covaliu a fost inclus în Hall of Fame-ul scrimei de către Federația Internațională de Scrimă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.