Vizită în redacția Radio Guerrilla

Vizită în redacția Radio Guerrilla

Vizită în redacția Radio Guerrilla
Vizită în redacția Radio Guerrilla
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Asculți Radio Guerrilla de la apariția sa din 2004 pentru că te-a atras mesajul său unic. I-ai fost fan la greu, când i-au fost retrase licențele și a continuat doar în online, și la bine, din 2016 de când și-a reluat emisia. Dacă ești fan declarat al stilului nonconformist marca Matinalul Guerilla, această experiență îți va cuceri instantaneu inima – te invităm în celebrul studio, să ”întâlnești” vocile pe care le asculți zi de zi. Plusăm și îți spunem ca începând cu ora 10 a unei dimineți ultra-speciale alese de tine poți să faci un selfie cu Dobro, Gilda și Matei și poți să-I întrebi tot ce ți-ai dorit vreodată să afli de la ei. Autografele nu vor lipsi și vor fi, bineînțeles, personalizate.  Dacă crezi că vei fi copleșit de emoții, poți să iei cu tine prietenul cel mai bun și să trăiți împreună aceste momente speciale, cu garanția ca va fi o aminire pe care o veți povesti cu poftă de fiecare dată.

Vezi mai mult

Despre Partener

Radio Guerrilla (guerillaradio.ro)  este un post de radio din România care s-a făcut remarcat prin muzica diferită de cea difuzată de majoritatea posturilor comerciale, ajutând la lansarea și promovarea mai multor trupe din underground-ul românesc. Rock-ul, punk-ul și muzica alternativă au fost mereu la ele acasă în emisiunile Guerilla, nonconformismul fiind port-drapelul echipei. Postul de radio și-a început emisia la data de 29 noiembrie 2004, fiind lansat de grupul de presă Academia Cațavencu. Primul buletin de știri al Radio Guerrilla a fost prezentat de politicianul Adrian Năstase, iar următorul de fostul președinte Traian Băsescu, cei doi fiind la acel moment în cursa electorală pentru președinția României. Pe parcursul timpului Radio Guerrilla a avut de depășit numeroase provocări, printre care și o lungă perioadă de timp când a fost închis, revenind în FM-ul românesc pe data de 26 mai 2016.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.