I wonder, avanpost Radio Guerilla

Prietenii care fac bine se adună: I wonder se bucură din toamna 2017 de privilegiul de a fi avanpost Radio Guerilla, un parteneriat ideal între magazinul de surprize caritabile și radioul unde „binili învinge'. De atunci, vedetele partenere I wonder au fost invitate periodic la matinalul Radio Guerilla alături de Gilda Cămârzan, Matei Oprina și Mihai Dobrovolschi .

După ce s-au întâlnit cu fanii lor în cadrul unor experiențe speciale vândute pe I wonder, o serie de trupe românești din zona alternativă, sportivi sau actori au vorbit despre momentele inedite pe care le-au trăit. Printre ei, Marian Drăgulescu, The Mono Jacks, Andi Vasluianu și Andrei Roșu, care s-au bucurat, la rândul lor, de mici surprize, cu complicitatea Guerilla. Întâlnirile cu artiștii sunt în continuare disponibile pentru alți fani în magazinul nostru.

I wonder este, de asemenea, extrem de recunoscător radioului pentru că, datorită lor și Senia  Music, putem propune un obiect fantastic: „Chitara fericirii', pe care am obținut autografe de la vedete precum The Mono Jacks, Robin and The Backstabbers, Implant Pentru Refuz, Grimus și mulți alții.

Chitara poate fi cumpărată, desigur, din singurul magazin de surprize cu scop caritabil din România, I wonder, fondurile fiind destinate copiilor bolnavi susținuți de Fundația Ringier. Pentru noi, chitara este un simbol care ilustrează perfect colaborarea cu radioul unde „Binili învinge', dar pentru fanii artiștilor respectivi poate fi cadoul ideal. Nu în ultimul rând, chitara poate fi începutul de drum pentru un nou artist aspirant! Dăruiește fericire, dăruiește cadouri I wonder!

Puteți vizita și voi redacția prietenilor de la Guerilla, cumpărând o experiență de pe site-ul nostru, aici. Pentru orice fan al stilului nonconformist marca Matinalul Guerilla este un cadou de suflet și îți garantăm că vei fi primit cu căldură de vocile pe care le asculți zi de zi.

Pentru alte experiențe inedite, vă invităm pe I wonder.