O cină de Crăciun ca nicio alta

Pe 15 decembrie la ora 20.00 se întâmplă un Crăciun fără egal, unde miracolul este deja anunțat !

Ultima cină din 2018 la restaurantul efemer al WeDine este dedicată I wonder: pe lângă experiența minunată de care va avea parte, fiecare participant va fi Moș Crăciun pentru copiii grav bolnavi. Fondurile vor merge către proiectul caritabil I wonder, al Fundației Ringier, care ajută micuții cu diagnostic grav să trăiască.

Așadar o altă cină de Crăciun ca nicio alta, care va aduce împreună cunoscuți și necunoscuți, pentru experiență cool, fără etichetă rigidă, în spiritul unei altfel de sărbători.

Retro Future' este numele acestei ediții, dar veți descoperi abia în ultima clipă motivul. Chef Toni Godeanu (de la MÀ bistro) , unul dintre cei mai buni tineri bucătari, va fi responsabil cu experiența gastronomică de neuitat. Și cunoscându-l ca specialist în arome reconfortante și tehnici moderne, ne așteptăm la tot ce e mai bun. Atmosfera de Crăciun cool va fi întregită de Sorina Rotaru, cu live jazz.

Așa cum spunea Mary Ellen Chase, Crăciunul nu este o dată, este o stare de spirit. Iar copiii știu cel mai bine asta.

I wonder este un proiect al Fundației Ringier, care salvează copiii grav bolnavi al căror diagnostic le pune viața în pericol.

Conceptul WeDine de cină surprinzătoare, mereu în alt loc inedit, organizată cu ajutorul celor mai talentați bucătari-șefi, se află în al patrulea an.