I wonder, premiat la CSR Romanian Awards!

I wonder, primul magazin online din România în exclusivitate caritabil, a fost premiat la CSR Romanian Awards, cel mai important eveniment de profil din țară.

Site-ul unde fiecare cadou cumpărat reprezintă o donație a fost premiat cu diploma de responsabilitate socială. Este o recunoaștere foarte importantă pentru noi și supereroii noștri parteneri, personalități din cele mai variate domenii. Specialiștii în surprize au primit astfel cea mai frumoasă surpriză!

Surprize premiate

Pe 28 martie ne-am bucurat să vedem că efortul supereroilor din liga I wonder nu a fost fără ecou. Numeroase vedete și profesioniști din show-biz ne-au ajutat în ultimul an să punem la cale surprize care au adus bucurie și au dat șanse unor copii.

Cadourile etice de la I wonder sunt cadouri a căror valoare merge către copiii grav bolnavi de la Fundația Ringier. Așa încât ele pot face fericiți mai mulți oameni deodată: pe cel căruia îi este oferit, pe cel care îl oferă, dar și un copil care primește banii și, odată cu ei, o nouă șansă.

Premiile românești pentru companiile autohtone care desfășoară acțiuni de responsabilitate socială se acordă din 2013 celor mai bune proiecte care schimbă în bine comunități.

I wonder este recunoscător că a fost premiat pentru că a făcut fericiți copiii.