Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS”, un joc de culori

Artista Irina Rimes a lansat cel de-al doilea material discografic din carieră, cartea-album „COSMOS', în cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Operetă Ion Dacian.

„Am vrut să lansez o carte-album pentru că am aceste poezii și nu știam ce să fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că, dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Și poate și bărbații la fel', spune Irina.

spectacolul Irinei Rimes de lansare a cărții-album Cosmos

Spectacolul de lansare a fost deschis de Nika si ToKeep, artiști ai labelului boutique Quantum Music. Apoi, alături de Irina, pe scenă a urcat și Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și film din România. Actrița a recitat câteva din poeziile scrise de artistă.

Povestea  Cosmos, un joc de culori

Cartea-album „COSMOS' este inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate în melodii și poezii.   „Cosmosul meu nu este nici întunecat și nici rece', spune artista. „Cosmosul meu este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață. Am scris acest album ca să vă prezint toate fețele mele, cele frumoase și cele urâte, să gustati din fiecare și să alegeți ce vă place, ce găsiți pe gustul vostru. Sa fie primit!' declară Irina Rimes.

Cartea conține poezii inspirate din viața personală : „am scris efectiv ce am simțit într-un moment anume al vieții mele. Asta este ceea ce fac eu, este pasiunea mea, dar și profesia pe care mi-o exercit. Este ceea ce scot din mine, dacă asta ma face artist , atunci e bine. Dar, în viziunea mea, încă nu e suficient', spune Irina Rimes.

Artista este una dintre cele mai talentate și complexe artiste din România, care a cucerit publicul încă de la primul hit, „Visele' (2017).

Cartea-album „COSMOS' este o coproducție Quantum Music și Global Records și va fi disponibilă în rețeaua Cărturești începând cu data de 10 decembrie 2018. Albumul COSMOS' este disponibil în magazinele digitale: https://IrinaRimes.lnk.to/Cosmos

Irina este și supereroină I wonder: poți participa la o experiență interesantă scriind versuri alături de ea sau poți degusta sushi alături de Irina.

Surprizele bune fac bine doar cu I wonder : achiziționează o experiență sau un cadou de pe site-ul iwonder.ro și vei ajuta un copil grav bolnav.