Încearcă experiența unui antrenament body&spirit cu Frantz Adrian

Auzim aproape zi de zi despre cât este de important să ai grijă de corpul tău și să ajungi la un echilibru interior. Pare imposibil! Doar pare! Frantz Adrian o demonstrează din plin!

Magazinul de surprize cu scop caritabil iwonder.ro recomandă de fiecare dată cele mai interesante experiențe. Ne oprim asupra celora care te pot împlini, cele care te pot aduce mai aproape de acea versiune a ta pe care ți-o dorești – mai fericit, mai plin de gratitudine pentru ceea ce trăiești, ceea ce simți și ceea ce poți oferi.

Frantz, un instructor ca nimeni altul

Aceste lucruri, pe lângă multe altele, am avut ocazia să le detaliem alături de Frantz Adrian Diaconescu, coach și instructor de fitness. O experiență de antrenament alături de el nu doar reușește să te transforme fizic într-o persoană care crede tot mai mult în forțele proprii, dar te ajută să îți testezi anduranța și să descoperi că limitele există doar ca să fie depășite.

Printre cele mai mari realizări ale lui Adrian  se numără participarea la un Iron Man

Frantz Adrian Diaconescu este o personalitate complexă, pentru care fiecare zi este prilejul perfect de a te apropia de idealul tău. A scris cărți, a participat la un Iron Man, a alergat maratoane, a făcut modelling, a ținut conferințe, a ajutat zeci de oameni să își descopere motivația și să treacă peste momente de cumpănă – 'Atunci când ajungi la pământ este foarte important să înveți lecțiile care ți-au fost date. De acolo, nu poți decât să urci!' spune el despre modul în care ceea ce gândești este decisv în conturarea profilului de învingător la care aspirăm cu toții.

În cadrul unei sesiuni personalizate de antrenament, coaching și nutriție sub îndrumarea lui Frantz, am putut vedea la iwonder.ro rezultatele – echilibru, forță, energie și o doză vitală de încredere în tine care nu poate fi egalată! Fata care ajunsese la ședința de fitness cu gândul că va lua parte la o oră banală, s-a trezit vorbind cu ușurință despre blocajele sale, despre ceea ce își dorește și motivația de a continua nu s-a lăsat așteptată. Se spune adesea că forma fizică este o reflecție a sufletului, iar printr-o abordare integrată a exercițiilor body&mind se pot obține rezultate de durată.

La momentul în care ne gândim cu toții la rezoluțiile lui 2019, nu trece peste o astfel de experiență. Va merita din plin!