Ghidul cadourilor I wonder de Crăciun (I)

Crăciunul se apropie cu pași mari pe zăpadă, iar minunile nu se vor lăsa așteptate. I wonder vă ajută să alegeți cele mai frumoase cadouri, salvând în același timp o viață. Cu fiecare comandă pe site, copiii grav bolnavi vor avea o șansă în plus. Și ce poate fi mai frumos decât să salvezi viața unui copil ?

De Crăciun ai ocazia să salvezi și o viață și, în plus, să scapi de grija cadourilor pentru cei dragi. În următoarele zile urmărește blogul I wonder și vei găsi sugestii de cadouri fără pereche pentru toți cei din viața ta. Începem seria cu câteva sugestii inedite, pentru a vă da o idee despre ce va urma:

Cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi

Sunt sătui să primească în fiecare an un pulover, mănuși sau parfum. Investim mult în ce oferim celor dragi, dar nu întotdeauna avem idei inedite. Anul acesta îi vom surprinde și, în același timp, vom face o faptă bună.

calendar Wonder Woman

Cea mai importantă persoană din viața noastră, mama, ar putea primi un calendar format mare cu personajul Wonder Woman, de exemplu. Mai e nevoie să explicăm de ce i se potrivește?

În acest timp, sub brad putem așeza pentru tata un altfel de cadou, unul tip experiență. Cu siguranță el va aprecia o oră petrecută pe autodrom alături de celebrul Mihai Leu, aflând secretele competițiilor auto.

Copiii se bucură mereu de o jucărie originală, dar aceasta este, cu siguranță, unică și micuțul se va putea lăuda, în plus, cu autograful unei mari sportive. Mascota adusă de la Rio și semnată de Ana Maria Brânză, campioana României la scrimă, este un dublu simbol:  al Braziliei și al ambiției. Și, în același timp, o figurină mega-simpatică!

Cadoul perfect pentru iubit nu există, așa cum nu există iubitul perfect! Dar putem încerca să-i oferim un antrenament cu un campion, doar pentru încurajare. Iar dacă este fan Horia Tecău va fi încântat să petreacă ceva timp cu acesta pe teren.

medalion Moogu pentru I wonder

Sugestia pentru iubită vine din zona bijuteriilor, desigur. În plus, este un cadou simbolic, al cărui mesaj va rămâne în sufletul ei mult timp: un medalion dublu creat de Moogu pentru cupluri. Inimile acestuia se pot despărți și pot fi purtate de ambii parteneri!

Nu trebuie neglijat nici colegul de serviciu (sigur va exista un Secret Santa) , iar acesta se va bucura fără îndoială de un pack de bere special. Ground Zero va personaliza pentru el acest pachet cu mesajul tău.

Prietenia e cea mai rentabilă investiție pe termen lung, așadar cel mai bun prieten merită și el un cadou cu semnificație. O coliță completă de timbre ediția Simona Halep, cu autograful acesteia, este o operă de artă și cel mai  probabil va valora peste ani mai mult decât în prezent. Seria limitată este personalizată special pentru I wonder de autograful sportivei.

Cea mai bună prietenă merită și ea să se distreze gătind alături de simpatica Dana Rogoz, în cadrul minunat al restaurantului Simbio. Nimic nu este prea mult pentru oamenii dragi din viața noastră, mai ales dacă oferindu-le o surpriză putem salva o viață.

Toate fondurile din vânzarea surprizelor I wonder merg către copiii bolnavi ajutați de Fundația Ringier.