Ghidul cadourilor de Crăciun: special de Moș Nicolae

I wonder îl ajută și anul acesta pe Moș Nicolae să pună în ghetele copiilor cele mai frumoase daruri: acelea care vor salva vieți. Banii pe care Moș Nicolae îi va da pentru ele se transformă în donații pentru copii grav bolnavi. Nu este magie, este „mâna' magazinului caritabil iwonder.ro.

Daruri care aduc bucurie dublă
Mascotă cu autograful campioanei la scrimă Ana Maria Brânză

Pare o jucărie mai neobișnuită, în realitate este o mascotă cu autograful campioanei la scrimă Ana Maria Brânză. Simpaticul personaj Tom a fost mascota jocurilor paralimpice de la Rio din 2016, iar Ana l-a donat pentru ca I wonder să strângă fonduri pentru micuții bolnavi. Verdele poartă noroc și reprezintă speranța de care copiii au nevoie, în lupta lor cu boala. Tom a fost numit astfel după un mare compozitor brazilian și reprezintă flora din pădurile țării (în culorile steagului brazilian).

 

 

Album Game of Thrones

Orice mic fan al Game of Thrones va fi încântat de albumul cu imagini din culisele serialului, pe care-l poate păstra peste ani ca amintire cu valoare din ce în ce mai mare. Volumul unicat are autograful lui Jaqen H’ghar aka 'faceless Man' aka Tom Wlaschiha. Ca bonus, vei primi o fotografie cu Tom Wlaschiha, dăruită special de actor pentru I wonder. Un lucru e sigur: „Winter is coming'!

 

 

 

 

căști Skullcandy semnate Years&Years

Micuții fani ai formației Years & Years pot avea și ei parte de o surpriză minunată anul acesta: băieții au semnat două perechi de căști Skullcandy (modele Supreme Sound Icon 3 și UpRock).

Părinții mai pragmatici pot să-I sugereze Moșului un set util în orice moment al anului: setul cu ghiozdan și accesorii în două variante, pentru băieți și fetițe, cu semnăturile Alinei Eremia, respectiv Dorian Ilie. Să aduci puțin glam în zilele cenușii de iarnă.

La fel, zilele de sport se vor însenina cu un fan pack pentru băieții fani ai echipei de fotbal Steaua București. Astfel, setul magic conține un șort original Nike, un tricou, o șapcă Nike și, evident, o minge Steaua, iar toate pot fi semnat de fotbalistul preferat sau chiar toată echipa!

Anul acesta fă din cadourile de Moș Nicolae o faptă bună care va salva o viață. Toate fondurile merg către copiii grav bolnavi ajutați de Fundația Ringier.