Ghidul cadourilor de Crăciun : pentru domni (III)

La I wonder suntem specialiști în cadourile surpriză care ar bucura pe oricine. Dar dacă e să facem o selecție specială pentru bărbați, iată ce am alege pentru ei. Totul depinde de mesajul pe care vrei să-l transmiți cu acest cadou –apreciere, motivare, iubire…Indiferent de alegere, va fi un cadou cu superputeri, deoarece, cu banii astfel strânși, va salva viața unui copil prin intermediul Fundației Ringier.

Mesaje de la sportivi

Vei merge la sigur cu cadouri din zona sportului. Nici măcar nu e nevoie ca destinatarul să fie sportiv la rândul lui. Sunt cadouri care îi pot aminti de eroii lui sau îi pot oferi motivație în momentele cheie ale carierei. Până la urmă, cele mai bune lecții de ambiție vin de la sportivi.

Canoe (machetă) semnată de Ivan Patzaichin

De pildă, poți oferi o mini-canoe care amintește că marile competiții se câștigă cu pași mici. I wonder și Ivan Patzaichin au creat un suvenir unic, care ar sta bine în biroul oricărui domn. Este vorba despre o canoe realizată manual, ce poartă autograful marelui sportiv.

Orice obiect cu autograf are încărcătură simbolică, totul e să alegi eroul potrivit. Pentru un fan al boxului, tricoul semnat de Mihai Leu va fi un cadou regal. Și îi va aminti că orice bărbat poate fi un campion. Mihai Leu este unul dintre cei mai de succes boxeri profesionişti din lume. Pe iwonder.ro găsiți un set (șort și maieu) realizat de Tricosport, cu semnătura marelui campion.

Iar dacă e vorba de eroi, din galeria lor nu putea lipsi Ilie Năstase, care și-a lăsat semnătura pe una dintre rachetele sale minune. Au existat 13 modele care au purtat numele celebrului jucător, însă fiecare dintre ele a avut câte două designuri diferite. Această rachetă face parte din seria 1975,  unul dintre cei mai buni ani din cariera tenismenului.

Toate acestea sunt și cadouri-investiție, tocmai pentru că poartă semnături celebre în toată lumea. Iar dacă domnul este pragmatic, va aprecia cu siguranță și această latură.

Cadouri de purtat

Dacă vrei să-și amintească de tine de fiecare dată când ascultă muzică, oferă-i căștile Skullcandy semnate de Willy William.

Iar dacă-l pregătești pentru o ocazie specială la anul, îl poți obișnui de pe acum să poarte papion. Revelionul, de pildă, ar fi ocazia ideală să se remarce cu un papion aparte, semnat de așii snookerului mondial.

În cele din urmă, singura bucurie care rămâne este cea pe care o oferi. I wonder te ajută și-ți oferă inspirație pentru a face bine.