Ghidul cadourilor de Crăciun (II): ce oferi femeilor din viața ta

Anul acesta poți oferi celor dragi o faptă bună. Tu vei cumpăra un cadou I wonder, ei se vor bucura de el, iar banii ajung la copii bolnavi, a căror viață e în pericol. Minunea de Crăciun poți fi chiar tu!

Cadourile I wonder știu să aducă bucurie, indiferent cât de pretențios este destinatarul. Chiar și pentru (probabil) cele mai pretențioase persoane: femeile din viața noastră …Poți alege pentru ele un accesoriu, un obiect inedit cu autograf sau o experiență memorabilă, așa cum doar I wonder știe să creeze. Toate obiectele sunt create sau donate special pentru proiectul caritabil, așa încât sunt unicat și banii merg către Fundația Ringier, care ajută copiii cu diagnostic grav să trăiască.

Moda care face bine
Celebra Mariza, semnând turbanul I wonder

Ca să faci o surpriză memorabilă, ai nevoie de o idee inedită. De pildă, de un accesoriu extravagant pe care nu-l întâlnim prea des nici măcar la evenimente speciale. Acesta este un turban care, în plus, va salva o viață. Motivele să îl oferi sunt mai multe: e creat de artista-pălărier Mihaela Bachmann și poartă semnătura Marizei, cântăreața celebră de fado, pentru care a fost gândit! Turbanul este dintr-un material prețios, cusut cu aur și amintește de îmbinarea mai multor culturi, la fel ca muzica magică a Marizei.

 

 

O altă idee ar fi o creație sofisticată, unicat, semnată Andreea Mogoșanu: medalionul dublu care simbolizează două inimi unite. Cele două inimi pot fi purtate separat de un el și o ea. Un talisman cu semnificație romantică, cu un design minimalist și discret, care își va găsi loc sub bradul unui cuplu.

Obiecte de design

Un mod spectaculos de a surprinde o persoană dragă este să oferi un calendar. Dar nu orice calendar, ci unul care îi va spune zilnic cât de specială este, ba chiar că este o supereroină, la fel ca personajul din poveste. Calendarul magnetic Wonder Woman, ediție limitată de DC Comics, va face o faptă bună cu ajutorul vostru și vă va aminti zilnic că ați salvat o viață!

Experiențe glamour

Când oferi unei persoane dragi experiența vieții sale, îi dai șansa să se  simtă apreciată altfel. Cu siguranță știi pe cineva care visează la o ședință foto doar pentru ea, cu make-up și styling personalizat. Este visul oricărei femei să se simtă vedetă pentru o zi și este în puterea ta să faci acest cadou .

Iar dacă visul său este de a apărea pe coperta unei reviste, chiar și acest vis nebun este posibil, alături de crema cremei din presa glossy -specialiștii de la Elle, Avantaje, Unica sau Psychologies.

Întâlnirea cu o bloggeriță specială, Ana Morodan, nu poate fi mai potrivită în alt moment decât de Crăciun. Un ceai într-un mediu elegant și o discuție plină de farmec, pentru a rezolva, poate, dileme legate de ținuta de Crăciun?

Crăciunul nu trebuie să fie doar despre cadouri, ci despre a oferi bucurie, iar I wonder este singurul „spiriduș' care știe să facă ambele lucruri. Totul pentru a ajuta la salvarea unor vieți de copil.