Ghidul cadourilor de Crăciun: idei pentru cel mai bun prieten

Cel mai bun prieten merită o atenție specială, fie că petreceți sau nu Crăciunul împreună. Este alături de tine tot restul anului, la bine și la greu, și trebuie răsplătit pentru asta. Mai ales că va pregăti cu siguranță și el/ea un cadou pentru tine!

Anul acesta îl/o poți surprinde cu un cadou inedit cu dublu rol: o surpriză și o faptă bună făcută în numele său. Cadourile de pe iwonder.ro au această calitate, ajutând la salvarea copiilor grav bolnavi care apelează la Fundația Ringier.

Chitară semnată de o serie de artiști celebri

Dacă se întâmplă ca prietenul /prietena să fie pasionat de muzică, îi poți oferi o chitară unică. Nici măcar nu e nevoie să știe să cânte : chitara este un obiect de colecție, fiind semnată de mai multe trupe de rock de la noi. În plus, ea poate că îl/o va încuraja să urmeze un curs de chitară… Chiar și numele acestui obiect minunat e destinat să aducă bucurie: chitara fericirii. Banii rezultați vor merge direct către familiile care au un copil cu diagnostic grav.

 

 

Farfurii Chicineta pentru I wonder

 

 

 

 

 

 

 

 

E foarte greu să cumperi un cadou pentru un prieten/o prietenă pasionat/ă de gastronomie : nu știi ce carte de bucate sau accesorii de bucătărie are deja. I-ai putea oferi o cină inedită, într-un loc pe care nu l-a vizitat încă (pentru că  surpriza e parte din conceptul Wedine). Sau i-ai putea oferi un set de farfurii haioase care îl/o vor face să zâmbească la fiecare masă luată acasă. Până la urmă, mâncarea este unul dintre acele lucruri foarte serioase, care nu trebuie luate mereu în serios…

 

Dulcele e mereu un cadou potrivit de Crăciun, dar sub această formă poți fi sigur că nu l-a primit niciodată. Prietenul/prietena poate primi un mesaj creat din câteva brioșe care nu doar că au un gust minunat, ci sunt și foarte decorative. Prietenii de la Cupcake Philosophy vor ajuta I wonder în beneficiul copiilor bolnavi.

Iar dacă prietenul tău nu ratează niciun meci Steaua, probabil că un fan pack de la echipa vedetă i-ar face mare plăcere. Echipamentul complet poate fi personalizat cu autograf de la jucătorul lui preferat, iar invitația la următorul meci va fi asigurată și pentru tine, cel mai probabil.

Prietenia trebuie celebrată în fiecare moment, dar cu atât mai mult de Crăciun. Iar surprizele bune fac întotdeauna bine cu I wonder.