Fii supererou de sărbătoarea îngerilor

Pe 8 noiembrie îi sărbătorim pe cei numiți Mihai și Gabriel, Mihaela și Gabriela. Altfel spus, sărbătoarea îngerilor!

I wonder și povestea Arhanghelilor v-ar putea inspira să faceți un cadou cuiva drag, așa că ne-am gândit la câteva sugestii.

Urările video

Cu ajutorul tău, o vedetă pregătește pentru sărbătorit un scurt film personalizat și-l transmite acestuia. De la Adela Popescu, Alina Eremia (foto), Vunk, la Steaua Baschet,  o mulțime de personalități sunt gata să sară în ajutor. Sărbătoritul va rămâne fără cuvinte de bucurie, iar fondurile vor merge către copiii bolnavi. Urările video I wonder  sunt mereu o variantă comodă e cadou, dar și spectaculoasă!

Iar dacă ești fan Mihail, vă puteți sărbători împreună, cântând ! Artistul cu voce magică  așteaptă doar un semn. Într-o experiență unică, vei merge cu el într-un studio muzical profesionist și veți celebra muzica.

Cadouri care rămân

Dacă cel sărbătorit preferă un cadou cu autograf, ai de unde alege pe iwonder.ro. Nu facem un secret din faptul că supereroi din toată lumea ne-au donat obiecte și le-au semnat, pentru a ajuta copiii. Pe site găsești cadouri de la  Chris Noth, Juliette Binoche, Sara Errani, Ilie Năstase, Simona Halep și mulți alții ! Trebuie doar să ghicești ce ar prefera prietenul /prietena ta care se va sărbători curând.

Bucură un Mihai sau un Gabriel și vei salva și viața unui copil cu această ocazie. Minunile nu vin niciodată singure cu I wonder!