De 1 decembrie, sărbătorim cu un cadou caritabil

Sportul unește românii mai mult decât orice altă sărbătoare sau experiență. Emoții, aplauze, mândrie, le trăim pe toate alături de echipe și campioni. Dar știați că putem face și o faptă bună cu ajutorul lor?

Autografele salvatoare

Oricine se poate alătura sportivilor supereroi care au decis să ajute copiii Fundației Ringier. Nu este nevoie decât să intri pe iwonder.ro și să cumperi un cadou, iar banii se transformă automat în donație.

colița specială de timbre Simona Halep

De Ziua Națională, alegeți obiectele și experiențele legate de marii campioni, pentru un plus de bucurie și semnificație. De exemplu, colița specială de timbre dedicată Simonei Halep . Romfilatelia a lansat în august 2018 emisiunea de mărci poștale „Simona Halep, un campion de marcă'. Timbrul emisiunii de mărci poștale reproduce o secvență dintr-un meci al Simonei Halep, iar colița dantelată ilustrează momentul ridicării triumfale a trofeului cucerit la Roland Garros. Atunci, Simona cucerea Parisul și câștiga primul turneu de Grand Slam din cariera sa de jucătoare profesionistă.

O altă variantă, un cadou mai degrabă masculin, vine de la echipa de fotbal Steaua București. Sportivii îți oferă, în schimbul donației pentru copii, un fan pack complet: echipament semnat de fotbalistul preferat sau de toată echipa! Pachetul e disponibil în varianta pentru copii sau adulți.

Fanii baschetului pot alege să se întâlnească cu toată echipa, într-un eveniment memorabil în care se vor bucura de atenția tuturor sportivilor și chiar de un tort. „Ziua la înălțime' se poate lăsa, desigur, și cu un meci demonstrativ.

 

Cadoul pentru călători

Nu poți iubi ceea ce nu cunoști: puteți călători pentru a cunoaște mai bine țara cu pachetul Weekend capsulă. Veți ajunge în locuri emblematice, deoarece partenerul nostru Renault vă va pune la dispoziție o mașină care vă duce fie la  Casa cu blazoane (cea care apare pe bancnota de 10 lei), fie la Castelul Cantacuzino (Bușteni). Acesta din urmă spune povestea unei familii și a unei epoci speciale din istoria noastră, iar farmecul locului e unic.

Doar cu iwonder.ro surprizele bune fac bine! I wonder este un proiect special al Fundației Ringier, singurul magazin caritabil de cadouri și surprize originale. Puteți citi despre copiii ajutați aici.