Cum spui „iartă-mă” cu un cadou

A spune „iartă-mă' nu este cel mai ușor lucru, în special când la mijloc sunt sentimente. Dar psihologii ne sar în ajutor cu câteva sfaturi. A cere iertare nu înseamnă doar să spui câteva cuvinte. Trebuie să fii sincer, să empatizezi cu adevărat cu cel rănit. Chiar și așa, pregătește-te  să fii respins.

Cei 3 pași care ar trebui să preceadă o iertare
  1. Să înțelegi cu adevărat unde ai greșit. Asta presupune câteva momente de reflecție, prin care să analizezi situația. Nu doar punctul tău de vedere contează, ci și al celuilalt. De ce crezi că s-a supărat?

2. Să înțelegi de ce ai făcut asta. Aici trebuie să te analizezi pe tine: de ce ai ajuns să jignești sau să greșești față de el/ea. Fii obiectiv, pe cât posibil!

3. Să empatizezi cu celălalt. Dacă ții la persoana respectivă (sau măcar la relația voastră formală), te vei pune în locul celuilalt și vei simți ce l-a rănit.

Abia după acești pași vei fi pregătit să ceri iertare cu adevărat. Noi la iwonder.ro adăugăm un pas în plus pentru eficiență maximă. Ai putea să oferi un cadou, mai mic sau mai mare, mai modest sau spectaculos, în funcție de sentimentele tale. Binele va fi dublu, pentru că banii vor ajuta copiii bolnavi, prin intermediul Fundației Ringier.

Idei de cadouri bune pentru iertare

Un mesaj dulce poate face miracole! Scrie „iartă-mă' cu brioșe personalizate de la Cupcake Philosophy și inima celuilalt se va topi. Mesajul va fi decorativ, numai bun de postat pe Instagram și chiar eficient.

Dacă fapta a fost agravantă, ai nevoie de ajutor din partea unui artist. Cris Cab, cântărețul lansat de Pharell, are o urare de împăcare special concepută pentru iwonder.ro. Mesajul se potrivește mai ales dacă „fapta' are legătură cu celebra melodie a lui Cris, Liar Liar.

De fapt, dacă ai talent muzical sau măcar voce, poți încerca să cânți chiar tu un cântec despre iertare. Ai de unde alege, din repertoriul internațional sau de la noi, și poți cânta chiar la ….Chitara fericirii. Acest instrument minunat este acoperit de autografe de la artiști diverși precum The Mono Jacks, Robin and The Backstabbers, Grimus și mulți alții. Un cadou unic în viață, care aduce fericire și destinatarului, și copiilor bolnavi.

Cu o bjuterie nu dai niciodată greș. Iar dacă este o bijuterie unicat, cu mesaj simbolic, cu atât mai bine. Andreea Mogoșanu (Moogu) a creat special pentru iwonder.ro un talisman dublu, ce reprezintă două inimi. Eternal Love înseamnă o inimă din argint placat cu rodiu pentru el și una din aur roz cu diamant pentru ea! A-ți dărui inima ca gest simbolic