Aniversare de neuitat – Cum este să vină Carla’s Dreams la ziua ta

Jucăriile ajung, până la urmă, în sacii din pod, lucrurile rămân mici sau se demodează, petrecerile la mall nu mai au farmecul de altădată. Amintirile sunt singurele ce rămân pentru totdeauna.

Asta era și dilema părinților Alessiei, o adolescentă tipică, îndrăgostită până peste cap de muzică și mai ales de piesele celor de la Carlas Dreams. Ce și-ar fi dorit tânăra domnișoară de ziua ei nu e greu de imaginat. Însă cine își poate permite o întâlnire privată cu unii dintre cei mai în vogă artiști?
Și totuși Alessia a primit cel mai frumos cadou: o întâlnire neașteptată cu idolii ei, Carlas Dreams. Surpriza a fost pusă la cale în mare secret de către părinții ei împreună cu echipa de la www.iwonder.ro, magazinul de surprize care împlinește dorințe imposibil de împlinit.

Copii bucurându-se de supriza Carla's Dreams 2

Filmul unei zile de neuitat

Și a venit ziua în care Alessia a împlinit 12 ani. Nu a apucat să le spună părinților ce-și dorește, cu subiect și predicat, pentru că aceștia 'au omis' să o întrebe. Copila știa doar că va merge, împreună cu cinci prieteni, la studioul unde înregistrează Carlas Dreams, și unde li se promisese că, la rândul lor, vor putea înregistra un cover după o piesă a idolilor. După ore, gașca veselă a fost 'încărcată' de la colegiul Goethe de echipa I wonder și au purces spre studio. Tot drumul, Alessia a vorbit numai despre băieții de la Carlas Dreams și despre muzica lor, pe care o adoră.

Citește și cum s-a simțit sărbătorita chiar din jurnalul său

Odată ajunsă trupa la studioul Global Records, au curs surprizele. Alessia tremura de emoție că va cânta la același microfon la care cântaseră băieții, iar ochii i s-au umplut cu lacrimi de bucurie atunci când, de nicăieri, a pornit un mesaj de 'La mulți ani!' înregistrat chiar de cântăreți. Prea mult? Nicidecum. A apărut din neant și un tort decorat cu tematica, cum altfel, Carlas Dreams , muzica preferată a început să cânte din toate boxele, râsete, țipete, fericire.

Copii emoționați, de vorbă cu trupa Carla's Dreams
Acum e prea mult? Nici vorbă. Cu versurile învățate pe de rost, cu căștile pe urechi și cu Carlas Dreams în inimi, copiii au început să înregistreze mega-hitul 'Sub pielea mea'. Nici n-au băgat de seamă când în spatele lor s-au strecurat 'mascații'. Abia când cei patru componenți ai trupei au început să cânte la unison cu ei și-au dat și copiii seama ce li se întâmplă. Țipetele de bucurie au umplut încăperea, iar sărbătorita, mută de uimire, abia dacă mai putea respira. 'Nu mă așteptam la asta. Eu știam doar că am să merg să cânt cu prietenii mei la un studio. Dar am primit mult mai mult decât atât', ne-a spus Alessia. A urmat, cum era de așteptat, o sesiune de fotografii, îmbrățișări și cadouri pentru cei mici. Fiecare dintre ei a primit câte un school pack foarte cool din partea formației. 'A fost super! A fost suuuper! Întâi nu mi-a venit să cred că au venit cei de Carlas Dreams exact în momentul în care noi cântam una dintre piesele lor. Ei sunt cântăreții mei preferați. A fost WOOW. Nu o să uit niciodată!… Asta pot să spun sigur', a mai spus fetița cu cei mai buni și mai inspirați părinți din lume.

Copii plângând de fericire că și-au întâlnit idolii

Cum a fost posibil?

I wonder este un proiect al Fundației Ringier și este un un magazin online de experiențe și cadouri unicat. Prin I wonder nu doar transformi visul copilului tău în realitate, oferindu-i o experiență de neuitat alături de idolii săi, dar faci și o faptă bună, ajutând în același timp alți copii. Pentru că asta face Fundația Ringier, care în ultimii ani a salvat practic 170 de copii. Cu toții atinși de afecțiuni grave dar vindecabile, ce le puneau viața în pericol pentru că famiile lor pur și simplu nu-și permiteau tratamentul medical. Fiecare caz în parte a presupus în medie o donație de 20.000 de euro, un efort considerabil făcut cu ajutorul cititorilor publicațiilor Ringier, al sponsorilor sau prietenilor Fundației .
Acum, cu ajutorul benevol și dezinteresat a zeci de vedete, ce participă pro-bono în proiectul I wonder, vrem să facem și mai mult. Pe listă așteaptă micuții Andrei Constantinescu, Teo Șerbănescu și Mădălin Andrei Ștefan, ei fiind primii către care vor merge banii din experiențele vândute pe www.iwonder.ro.