Cadoul care ajută copilul să aleagă o carieră

Unii copii știu de mici că vor să facă atunci când vor fi mari. Și se întâmplă să aibă visuri dintre cele mai amuzante: zână, cavaler, hoț, musafir sau …gunoier ! Ca să previi astfel de alegeri, poate că nu ar strica să le încurajezi o anumită pasiune –muzică, artă, sport. Iar după ce au aflat ce le place, va avea nevoie de încurajare de la un star din domeniu.

Cea mai bună modalitate de a motiva un copil în alegerea lui este să-i aranjezi o întâlnire cu un idol. Sau măcar cu o persoană din domeniul lui preferat, care să-i dea sfaturi. O astfel de persoană îl poate aduce cu picioarele pe pământ sau da aripi, rezultatul e neprevăzut. Dar întotdeauna util.

Supereroii I wonder sunt vedete din show-biz și sport și se pot întâlni cu copiii în cadrul experiențelor pe care le organizăm. Scopul este de două ori nobil, fiindcă banii strânși astfel vor ajunge către alți copii. Doar așa micuții bolnavi ajutați de Fundația Ringier vor avea și ei o șansă să aleagă o carieră, după ce se fac bine.

Vreau să fiu star !

Dacă ai un copil talentat la muzică, ar putea urma o carieră în domeniu. Dar mai întâi este bine să se întâlnească cu un artist care să-i spună ce eforturi presupune această meserie. Despre bucurii și avantaje se știe mai mult, dar puțini ghicesc sacrificiile din spatele vieții de artist. Noi recomandăm întâlnirea cu Voltaj care este concepută special pentru liceeni. Aceasta presupune ca ei să petreacă alături de copil câteva ore amuzante.  Se vor plimba, vor cânta, dar vor vorbi și lucruri serioase. Doar o dată ai 18 ani!

Chiar și o simplă seară de karaoke poate fi de ajutor dacă o va petrece în compania simpaticilor băieți de la Freestay. Ei îl pot sfătui pe copil ce cale să aleagă, în funcție de talentul și preferințele sale. De asemenea vor împărtăși din experiența lor.

Ai mai putea alege pentru copil să cânte alături de Mihail sau să urmeze un scurt curs privat de actorie cu Daniela Nane. Desigur, îți recomandăm ca alegerea să o faceți împreună.

Pe locuri, fiți gata, start

Satisfacțiile din sport sunt pe măsura muncii depuse: asta probabil că orice copil știe deja. Dar altfel va înțelege ambele fețe ale monedei dacă va vorbi cu un sportiv sau chiar cu o echipă întreagă. Ar putea urma un antrenament de scrimă cu Mihai Covaliu sau gimnastică alături de Monica Roșu.

Vezi aici cum a fost pentru o fetiță să o întâlnească pe Cătălina Ponor !

Tenisul rămâne mereu o opțiune spectaculoasă, la fel și baschetul sau fotbalul. Supereroii I wonder Andrei Pavel, echipele Steaua și Astra Giurgiu sunt mereu pe fază,  gata să sară în ajutorul copiilor.

Carieră în lumea revistelor

Și în lumea presei este vorba despre  muncă de echipă și, uneori, glamour. Copilul tău ar putea afla ce înseamnă radioul vizitând redacția prietenilor noștri de la Radio Guerilla. Atmosfera cea mai prietenoasă îi va aștepta la matinal, alături de Dobro, Gilda și Matei.

Dacă este adolescent(ă) și visează la modă sau fotografia de fashion, îi invităm la o ședință în redacția unei reviste glossy.  Ar putea să ia parte la o ședință foto, făcută de un fotograf profesionist de fashion. Va afla secrete din spatele carierei de stilist sau fotograf, dar și despre munca de echipă pe care se bazează presa. Iar tips and tricks despre tehnica fotografică nu strică nimănui –nici măcar părinților.

Toate întâlnirile sunt one-on-one, iar artiștii care se implică participă întotdeauna benevol. Dacă domeniul care-l pasionează nu se numără printre cele de sus, putem organiza o întâlnire personalizată.

Orice întâlnire cu un profesionist de talia partenerilor I wonder, entuziaști și pasionați, „riscă' să îl transforme. Suprizele bune fac bine !