Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM

Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM

Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM
Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM
Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM
Blind Testing de parfumuri în universul OBSENTUM
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Imaginați-vă o degustare de vinuri, doar că în loc de vinuri, licorile magice vor fi acum parfumuri, iar simțul pus la încercare este mirosul. O experiență magnifică, în care va trebui să deslușiți ingredientele, legați la ochi. Totul se petrece în misterioasa cameră VIP din OBSENTUM. Un beauty adviser OBSENTUM îmbracăt de gală vă va povesti cum au fost create parfumurile și ce semnifică fiecare în parte. Spre exemplu știați că Rubis, de la casa Nobile, câstigătorul Fifi Awards –Oscarul din industria parfumeriei – este povestea unui gladiator care se pregătește să moară sau să triumfe în arenă? Continuarea minunatei povești o puteți afla luând parte la această experiență unicat.

Vezi mai mult

Despre Partener

Născut din pasiunea pentru lux și eleganță autentică, din înclinația către excentric și elitist,  OBSENTUM este un univers ultrasenzorial unde iubitorii de esențe rare sunt invitați să se sustragă cotidianului prin intermediul unor note olfactive excepţionale. OBSENTUM găzduiește astăzi exclusiv branduri legendare precum JO MALONE LONDON, XERJOFF, TIZIANA TERENZI, LAURENT MAZZONE PARFUMS, SKIN 111, DR. VRANJES, ACCA KAPPA, V CANTO, MICALLEF, MEMO PARIS, NOBILE 1942, ATELIER DES ORS, RAMON MONEGAL, ROUGE BUNNY ROUGE, KAJAL, JUL ET MAD PARIS, KEMI. Lista brandurilor disponibile în OBSENTUM continuă cu nume de referință precum AMOUAGE, KILIAN, TOM FORD, SOSPIRO, CASAMORATI, MONTALE, ESCENTRIC MOLECULES, PARFUMS DE MARLY, INITIO, THE DIFFERENT COMPANY, ANNICK GOUTAL. În București, OBSENTUM este prezent cu două spații, primul localizat în zona duty free a Aeroportului Otopeni, la plecări internaționale, și cel de-al doilea în Băneasa Shopping City. OBSENTUM este parte a grupului Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail. Din 2006, Millenium Pro Design este partener cu Gebr. Heinemann.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.