Bicicleta cu înghețată Moritz Eis

Bicicleta cu înghețată Moritz Eis

Bicicleta cu înghețată Moritz Eis
Bicicleta cu înghețată Moritz Eis
Bicicleta cu înghețată Moritz Eis
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

De acum nu trebuie să-ți mai faci probleme că nu vei putea organiza cel mai cool garden party sau că nu vei avea niciun as în mânecă pentru o aniversare în familie - bicicleta cu înghețată Moritz Eis este exact detaliul de care aveai nevoie. Cu o estetică greu de ignorat și, mai ales, cu o încărcătură delicioasă, pe care toată lumea o adoră, bicicleta Moritz Eis este surpriza ideală, indiferent de ocazie. Pachetul conține un container mobil plin cu diferite sortimete de înghețată și un operator al vehiculului, care va avea grijă ca fiecare cupă servită să respecte întocmai standardele de exigență ale brandului Moritz Eis. Prețul pachetului este calculat pe oră, pentru evenimente de durată fiind necesară o programare în avans. Preferințele sărbătoritului au prioritate în alegerea aromelor de înghețată, deși recomandarea noastră este să o încercați pe toată - înghețata artizanală Moritz este creația unor maeștri în domeniu și are în compoziție doar ingrediente premium, fără niciun fel de adaos artificial.

Pentru a vă asigura disponibiltatea pachetului, vă rugăm să plasați comanda cu minim 14 zile în avans.

Vezi mai mult

Despre Partener

Brandul Moritz Eis (www.moritzeis.com) este creația antreprenorului austriac Moritz Fried, care a deschis prima gelaterie în 2012, în Belgrad. Rețetele de înghețată artizanală a le lui Moritz au cucerit detașat publicul, astfel că după Serbia au urmat alte piețe - Muntenegru, Chile și România. În 2014, compania s-a clasat în topul primelor 10 gelaterii din lume. Înghețata Moritz Eis este preparată după meode tradiționale și cuprinde nenumărate sortimente, precum căpșuni, mentă, piersică, lămâie, portocală - la care se adaugă diverse mixuri ingenioase, gândite de-a lungul celor patru ani de funcționare de bucătarul Miloš Maravić, mâna dreaptă a lui Moritz.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.