Behind The Scenes cu Un Fotograf De Fashion

Behind The Scenes cu Un Fotograf De Fashion

Behind The Scenes cu Un Fotograf De Fashion
Behind The Scenes cu Un Fotograf De Fashion
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Fotografia este arta care oprește timpul în loc și imortalizează momente magice, cu un simplu apăsat de buton. Obiectivul tău principal este să dai zoom in pe ultimele tendințe din fashion și să treci totul prin lentila aparatului tău foto? Focus puțin. Setează-te pe manual, reglează expunerea și fii pregătit să iei parte la o ședință foto, făcută de un fotograf profesionist de fashion, de la revistele glossy din trustul Ringier. Poți să înveți ce înseamnă un moodboard, cum să îți creezi cele mai chic look book-uri, ba chiar, cu puțină ambiție, poți încerca un test shoot. Un pictorial fashion este munca unei echipe întregi: makeup artist, stylist, hairstylist, model și fotograf. Vei putea observa îndeaproape cum se realizează o ședință foto profesională, cât și tips and tricks pentru a-ți îmbunătăți tehnica fotografică. Experiența ”Behind the Scenes cu un fotograf de fashion” vă oferă ocazia să vedeți cum lucrează îndeaproape profesioniștii din trustul Ringier. Alege-ți experiența de pictorial fashion preferată din publicațiile Ringier! Sau, de ce nu, alege câte una de la fiecare! Fiecare revistă are stilul ei, așadar vei învăța cum funcționează lumea pictorialelor fashion din prisma fiecăreia.

Chiar dacă fotografia nu este pasiunea ta principală, când mai apuci să vezi cum se trag sforile creației din spatele unui pictorial fashion? 

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.