Pack de bere personalizat

Pack de bere personalizat

Pack de bere personalizat
Pack de bere personalizat
Pack de bere personalizat
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
650 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pentru I wonder, Ground Zero realizează un pack special, constând în șase tipuri diferite de bere din portofoliul creat cu atâta sârg de frații Matache. Pack-ul "Ground Zero pentru I wonder" este conceput ca un cadou pentru cineva despre care sunt multe de spus: pe fiecare etichetă am lăsat loc pentru personalizare, în funcție de indicațiile pe care le primim de la prietenii sărbătoritului (indiferent de motivul celebrării). Designul este realizat special pentru I wonder, la fel ca și suportul de bere, cu totul original. Creat din lemn natur de stejar și fonta, expres pentru I wonder, suportul semnat de cei de la Craft 86 este un ”accesoriu chintesențial masculin” și vine la pachet, desigur, cu un desfăcător de bere. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Lansată în aprilie 2015, Ground Zero (www.groundzerobeer.ro) este o microfabrică de bere artizanală din București. Nu prima, dar cea mai cool și, în curând, probabil singura care va conta. Conceptul le aparține fraților Alin și Răzvan Matache, care au reușit să construiască un concept rotund, centrat pe unicitatea băuturilor produse și pe calitatea nemaiîntânită pe piața autohtonă. Ground Zero produce beri tip ale, pornind de la rețete clasice britanice ușor (sau, de la caz la caz, mai mult) modificate. Maltul e achiziționat tot din Marea Britanie, iar pentru hamei lucrează și cu distribuitori din SUA, Australia și Noua Zeelandă.

Berile Ground Zero se diferențiază de restul ofertei de la noi prin gust (niciuna dintre rețete nefiind similară cu brandurile populare), prin titulaturi (Morning Glory sau Imperial Fuck, cea mai puternic alcoolizată bere românească), prin designul etichetelor și prin canalele de distribuție – doar în anumite baruri/cluburi selectate, nu în magazinele de larg consum. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.