Apariție-surpriză

Apariție-surpriză

Apariție-surpriză
Apariție-surpriză
Apariție-surpriză
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
1.200 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Un moment ca în filme se întâmplă o dată în viață: cu ajutorul I wonder o vedetă la alegerea ta va veni la petrecerea pe care o organizezi pentru cineva drag. I wonder are grijă să aducă starul dorit la momentul potrivit, păstrând secretul până în ultimul moment. Trebuie doar să te asiguri că prietenul surprins stă bine cu inima și că aveți cu ce să înregistrați surpriza unică! 

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.