Monica Roșu - antrenament de o oră

Monica Roșu - antrenament de o oră

Monica Roșu - antrenament de o oră
No Ordinary Training Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Monica oferă pentru o mică  gimnastă o oră de antrenament în București, de-a lungul căreia se va adapta la abilitățile fetiței, la nivelul său de pregătire, la punctele sale forte și la aparatele preferate. Retrasă de peste zece ani din activitatea competițională, din cauza unor probleme medicale peste care nu a trecut definitiv nici astăzi, dubla campioană olimpică este obișnuită să lucreze cu cei mici. A făcut primii pași spre antrenorat în 2009, când a absolvit cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, pentru că își dorea ”să descopere copii talentaţi, pe care să-i pregătească pentru performanţă”. Acum, colaborează cu o instituție privată de învățământ, unde ”predau gimnastică micuţilor între 7 şi 12 ani. Pot spune că am fost norocoasă găsindu-mi acest job; sper să ţină cât mai mult şi unora să le trezesc interesul pentru sportul profesionist".

Vezi mai mult

Despre Partener

Dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, Monica Roșu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate gimnaste din România.

Monica a intrat în lumea gimnasticii la vârsta de patru ani și încă de la o vârstă mică a fost selecționată în echipa de junioare, când a început să se antreneze la Onești.

În ciuda unor accidentări timpurii, a reușit să-și revină la forma maximă și începând cu anul 2002 a făcut parte din echipa României la Campionatele Europene pentru Juniori unde a câștigat medaliile de bronz la sărituri și sol. A urmat Camionatul Mondial de la Anaheim (SUA), unde a câștigat medalia de bronz cu echipa și unde s-a plasat pe locul patru la sărituri.

Momentul de vârf al carierei sale a avut loc la Jocurile Olimpice de vară de la Atena, din 2004, unde a reușit și una dintre cele mai dificile sărituri din concurs, fiind premiată cu medalia de aur. În 2007,  la Campionatele Europene de Gimnastică de la Amsterdam, Monica a câștigat medalia de aur la sărituri.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.