Antrenament cu Tiberiu Ușeriu

Antrenament cu Tiberiu Ușeriu

Antrenament cu Tiberiu Ușeriu
Antrenament cu Tiberiu Ușeriu
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Poveștile cu oameni care-și  iau destinul în propriile mâini nu au fost niciodată mai puternice până la Tibi Ușeriu, românul care a demonstrat unei lumi întregi că lecțiile vieții nu te pot purta decât înainte dacă ești dispus să faci tot efortul necesar pentru a le depăși. Tibi este un exemplu al tăriei de caracter, al anduranței în clipe grele, al muncii constante cu sinele. Fie că vorbim despre un antrenament propriu-zis sau de o discuție liberă, întâlnirea cu un om ca Tiberiu este o experiență revelatoare în primul rând a limitelor proprii. De neratat!

Vezi mai mult

Despre Partener

Originar din Bistrița, Tibi Uşeriu (42 de ani) a câștigat admiraţia tuturor în 2016, când a reuşit o performanţă sportivă incredibilă: a fost primul est-european şi cel de-al 20-lea concurent din istoria competiţiei 6633 Arctic Ultra care a reuşit să ajungă la final în timpul impus de organizatori. Considerată una dintre cele mai dure din lume, această cursă are 563 de kilometri și se desfăşoară la Cercul Polar. Distanţa trebuie parcursă în 180 de ore, pe temperaturi care ajung la -60 de grade şi la viteze ale vântului care pot depăşi 200 de kilometri/oră. Performanţa sa a fost cu atât mai uimitoare, cu cât Tibi s-a apucat de alergat abia în 2012. Este autorul volumului autobiografic „27 de paşi“, în care-şi povesteşte trecutul  marcat de 9 ani de închisoare. În 2017 el a câștigat din nou cumplita competiție de la Cercul Polar.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.