Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată

Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată

Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată
Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată
Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată
Amintirea perfectă cu vedeta ta preferată
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Un fan adevărat are cel puțin un obiect semnat de către artistul lui preferat. O poză cu el. Un tricou. Un atlas de geografie. Un fan adevărat citește toate interviurile, le urmărește pe cele video, nu pierde nicio apariție de la TV. Un fan adevărat urmărește evoluția artistului lui preferat cu sufletul la gură. Îi trăiește victoriile și îi simte eșecurile. Îi copiază inconștient sau conștient stilul vestimentar și felul de-a vorbi. E inspirat la nesfărșit și crește cu ajutorul vedetei preferate. Este motivat de povestea succesului lui și o aplică la propria viață. Asta înseamnă să fii fan adevărat. Aici intervine I wonder. Știi pe cineva care e fan înfocat al unui sportiv sau cântăreț? Indiferent despre ce tip de vedetă este vorba, I wonder poate transforma visele în realitate. Putem obține autograful oricărei vedete pe un obiect personalizat, ales de tine sau de noi, care să se potrivească 100% cu personalitatea sărbătoritului. Astfel va avea amintirea perfectă cu vedeta lui preferată!

Preţul acestui pachet poate varia în funcţie de complexitatea şi de numărul obiectelor.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.