Răzvan Mazilu - Album "Oglinzi" personalizat

Răzvan Mazilu - Album "Oglinzi" personalizat

Răzvan Mazilu - Album "Oglinzi" personalizat
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
150 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Reflectând în fotografii impresionante şapte dintre cele mai recente spectacole în interpretarea lui Răzvan Mazilu, albumul Răzvan Mazilu. Oglinzi ("Mirrors") reprezintă un cadou pentru pasionaţii dansului contemporan. Artiştii Mihaela Marin, Egyed Ufó Zoltán, Iulian Ignat, Dinu Lazăr şi Cornel Lazia semnează fotografiile de pe scena şi din culisele spectacolelor incluse în album, în timp ce Alex. Leo Şerban, Maia Morgenstern, Alexandru Dabija, Ioan Tugearu, Philippe Tréhet şi Adriana Babeţi povestesc în paginile cărţii despre întâlnirea lor cu Răzvan. Răzvan Mazilu. Oglinzi ("Mirrors") captează arta mişcării unui „aristocrat al dansului”, cum a fost numit Răzvan în presa de specialitate.

Reflexii ale eleganţei, expresivităţii, rafinamentului şi inteligenţei investite în spectacolele sale, paginile albumului îi vor încânta pe cei care vor zăbovi în lumea de oglinzi a lui Răzvan Mazilu. Proiectul coordonat de curatorul Denise Rădulescu apare în formulă bilingvă (română/engleză) şi le oferă celor care au fost în sală la spectacolele susţinute de Răzvan Mazilu ocazia de a retrăi emoţia întâlnirii cu acesta şi de a aduce spectacolul de pe scenă în propria bibliotecă. 

Pentru I wonder, Răzvan oferă un album personalizat cu semnătura sa și cu o dedicație personală.

Vezi mai mult

Despre Partener

Răzvan Mazilu (www.razvanmazilu.ro) este unul din cei mai apreciați dansatori, actori și coregrafi români. De-a lungul carierei sale artistice a abordat o gamă largă de genuri artistice, de la teatru-dans la cabaret, balet, dans contemporan sau tango. Desi are doar 42 de ani, are in spate o cariera de doua decenii, de-a lungul careia a fost premiat cu distincții importante, printre care Premiul pentru interpretare al Operei Naționale din Paris, Concursul Internațional de Balet, Paris, Diploma de onoare la Festivalul Internațional One-Man-Show, Moscova sau Ordinul Meritul Cultural în grad de cavaler, acordat de Președintele României (2004).

A susținut zeci de turnee internaționale, iar multe din proiectele sale artistice au avut o latură caritabilă, cum a fost cazul și proiectului Dance Energy (2007) ce a avut ca scop susținerea financiară a liceelor de coregrafie din România. Acum, Răzvan Mazilu se implică în cauza copiilor grav bolnavi, prin intermediul proiectului I wonder.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.