Album Birdy cu autograf

Album Birdy cu autograf

Album Birdy cu autograf
Album Birdy cu autograf
Album Birdy cu autograf
Album Birdy cu autograf
Album Birdy cu autograf
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Birdy este o adevărată inspirație pentru orice muzician aflat la început de drum. Și-a început cariera la 12 ani și acum susține concerte în toată lumea. În plus, acordurile de la ”Skinny Love” sunt ultra-celebre, iar melodia a ajuns inspirație pentru mii de cover-uri.  Cunoști un fan înfocat de-al artistei? Știi pe cineva care are nevoie de un imbold pentru a-și urma talentul de solist? Noul album Birdy are autograful său și a fost oferit în exclsusivitate pentru I wonder în cadrul ediției din 2017 a festivalului Summer Well. Este un cadou ideal pentru un început de drum, pentru o aniversare cu multe emoții frumoase sau pentru o reușită obținută cu multe sacrificii. Pe numele său adevărat Elizabeth Jennifer van den Bogaerde, Birdy este o artistă de pop al cărei nume de scenă este un omagiu adus bunicii sale, mare pasionată de păsări. Artista are 3 albume internaționale la activ: “Birdy”, “Fire Within” și “Beautiul Lies” și printer piesele sale celebre se numără “Skinny Love”, “Wings” și “Home”.

Vezi mai mult

Despre Partener

Una dintre primele case de discuri din România, Roton (www.roton.ro) a împlinit anul acesta 22 de ani. Dacă la început cartierul general era în Iași, acum compania are birouri în patru mari orașe și, de patru ani, este reprezentantul Warner Music Group în România, contract prin care artiștii Roton pot fi promovați în toate piețele în care activează Warner. 

Mai toate marile nume de acum au trecut la un moment dat prin mâinile celor de la Roton, fie că e vorba de Iris, Holograf, Marius Moga sau Smiley. Astăzi în portofoliul Roton se regăsesc zeci de tineri artiști, cărora li se adaugă nume cu vechime, majoritatea din zona pop-dance: Accent, Andreea Balan, Connect-R,  Alexandra Ungureanu, Anda Adam sau Mihail. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.