AAA alături de The Mono Jacks

AAA alături de The Mono Jacks

AAA alături de The Mono Jacks
AAA alături de The Mono Jacks
AAA alături de The Mono Jacks
AAA alături de The Mono Jacks
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Să îți întâlnești trupa preferată nu este puțin lucru, iar când aceștia sunt chiar The Mono Jacks, știi că urmează un moment fabulous. Pentru cauza I wonder, The Mono Jacks oferă un moment de excepție – un All Acces Area la unul dintre concertele lor. Și nu, asta nu este tot – după ce îți vei astâmpăra curiozitatea legată de secretele unui backstage, vei putea sta de vorbă cu membrii trupei, vei putea afla lucruri noi despre ei, vei putea lua autografe, vei putea să faci fotografii cu care să personalizezi cele mai tari tricouri de festival - momente care merită  "1000 de DA". Nu rata ocazia de a-ți întâlni artiștii favoriți pentru o cauză nobilă! 

Vezi mai mult

Despre Partener

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care reușește să te pună în mișcare. Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formația ab4. Trupa a avut parte de un debut excelent, cu un prim disc Now In Stereo lansat în 2010 și un răspuns entuziast din partea publicului pentru single-urile „Maria” și „Woman”. În timp, formația a adunat în palmares o mulțime de concerte și de evenimente în care s-au regăsit în line-up – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.  Albumul lor de debut a fost urmat de două EP-uri, ”Fortunes” de la sfârșitul anului 2011 fiind reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și marcând un punct de referință în activitatea formației. Succesul piesei a adus după sine un experiment îndrăzneț pentru The Mono Jacks, trupa lansând în mai 2012 EP-ul ”Gândurile Remixed” cu reinterpretări ale acesteia realizate de artiști precum Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche. După o perioadă de pauză, The Mono Jacks au revenit  în 2015 într-o componență proaspătă cu un nou single, „Tablou”, „o poveste despre iubire și șanse ratate” menită să dea tonul unui nou început. În vara lui 2016, The Mono Jacks au lansat „Drumul” – o nouă piesă răscolitoare a unei trupe ajunsă la maturitate creativă. La finele lui 2017, Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe) aka The Mono Jacks oferă publicului un material discografic de excepție – albumul  ”Ușor distorsionat”, cel de-al doilea disc full-length al formației și primul integral în limba română.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.