Înregistrează cu Liviu Teodorescu o melodie originală

Înregistrează cu Liviu Teodorescu o melodie originală

Înregistrează cu Liviu Teodorescu o melodie originală
Înregistrează cu Liviu Teodorescu o melodie originală
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
2.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pentru cei care îl știu îndeaproape, Liviu Teodorescu este, mai mult decât un vocalist foarte bun, un cantautor talentat și apreciat de cei din branșă. Pentru că știe, din propria experiență, cât de greu îi este unui tânăr să ajungă să aibă propria sa melodie, Liviu donează pentru I wonder o experiență cu totul deosebită: două ore petrecute în studioul său cu un fan, timp în care vor compune împreună o piesă, cu tot ce implică acest proces, de la linia melodică la versuri. Experiența oferită va fi centrată în jurul aptitudinilor de impovizație ale lui Liviu și va ține cont de talentele și înclinațiile artistice ale fanului care îi va trece pragul. Și se va încheia, desigur, cu înregistrarea piesei rezultate în tandem. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Liviu Teodorescu a devenit cunoscut datorită participării la concursul „Vocea României”, unde a reprezentat echipa lui Marius Moga și unde a ajuns până în semifinalele competiției. Acest rezultat i-a adus tânărului artist un rol în serialul „Pariu cu viața“  (pentru care a compus special piesa „Little bit of love”) și statutul de membru al trupei LalaBand. Pe lângă talentul de compozitor și interpret, Liviu cântă la pian și la chitară. În prezent, el este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România (www.umusic.ro). Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România, care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.