Machiaj Special cu Flavia Florea

Machiaj Special cu Flavia Florea

Machiaj Special cu Flavia Florea
Machiaj Special cu Flavia Florea
Machiaj Special cu Flavia Florea
Machiaj Special cu Flavia Florea
Machiaj Special cu Flavia Florea
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
400 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Cum ar fi să te poți schimba în cu totul altă persoană? Să bați din palme și din cine ești tu să te transformi în Joker? Sau într-un vampir? Un vârcolac? Poate un pitic de grădină? Un zombie? Mireasa lui Frankenstein? Acum chiar se poate. Cum? Citește mai departe.

Pășește într-o altă lume unde poți fii orice personaj îți dorești, ca prin magia unei pensule de machiaj. O prințesă a naturii, un personaj din desene animate sau din basme, sau chiar din serialul tău preferat, poți să fii orice îți dorești. Fie că e pentru tine sau pentru copilul tău, makeup-ul cu efecte speciale este unul complex, care necesită chiar și câteva ore de muncă, dar și talent și pasiune. Indiferent de ocazie, Halloween, un videoclip, o zi de naștere sau o prezentare de fashion, makeup-ul realizat de Flavia Florea te va transforma în altă persoană cât ai spune praf de zână. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Flavia Florea este makeup artist de la 16 ani și a lucrat cu artiști precum Carla's dreams, Delia Matache, Bromania, Coma, Gojira, Les Elephantes Bizzares, pentru agenții de producție, dar și pentru evenimente fashion din afară.

În prezent are în portofoliu sute de machiaje, iar ultimul proiect a fost Psihedelia, unde a realizat machiajele de efecte speciale din cadrul evenimentului. 

Multe dintre proiectele Flaviei au devenit în scurt timp virale, fiind prezente pe site-uri cunoscute gen Otaku, Diply, Dorkly, 9gag, BoredPanda etc.

În prezent se află printre cele 20 de finaliste ale concursului Nyx Awards Romania și se pregătește să își lanseze propriul blog de beauty. 

O puteți urmări pe pagina de Facebook Flavia Florea Art & Makeup. https://www.facebook.com/FloreaFlaviaArtandMakeUp/

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.