Karting cu Florin Ristei

Karting cu Florin Ristei

Karting cu Florin Ristei
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Îți plac cursele de Formula 1? Îți plac sporturile extreme și tot ce are legătură cu adrenalina? Îți place muzica și ți-ar plăcea să cunoști un artist din noul val în afara scenei? I wonder are soluția – 10 ture de karting cu Florin Ristei, solistul trupei Freestay și câștigătorul X-Factor din 2013. Cursele vor avea loc pe una dintre pistele din jurul Capitalei, în karturi de 13 cp.

Kartingul este un sport distractiv pentru întreagă familie. Pe cei mai mici dintre iubitorii de adrenalină îi pregătește pentru mai târziu, antrenându-le capacitatea de coordonare a mișcărilor, astfel încât să poată duce la bun sfârșit un circuit întreg. 

Ce zici? Vrei să–l provoci la o întrecere pe circuit chiar pe Florin Ristei?

Vezi mai mult

Despre Partener

Freestay este proiectul muzical curent al lui Florin Ristei, câștigătorul emisiunii X-Factor România, din anul 2013. Numele trupei reprezintă o anagramă a numelui acestuia. În 2013, trupa participă în cadrul Finalei Eurovision Romania cu piesa “Criminal mind”, iar în 2014 a lansat piesa “Altfel de magie”.

Succesul Freestay continuă odată cu lansarea piesei “Cerșetori de iubire” în februarie 2015. În luna septembrie a aceluiași an lansează “Trebuia să fii tu”, clip cu care reușesc să strângă peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube. 

Florin Ristei a urcat pe scenă în 2000, alături de trupa Amicii, iar primul succes l-a cunoscut cu piesa “Dana”. În 2005 s-a alăturat proiectului Marfar, una dintre cele mai de success trupe de cover-uri din România. După 7 ani alături de aceștia, Florin Ristei s-a înscris în 2013 la competiția X-Factor, pe care a și câștigat-o. 

În prezent este solist în trupa Freestay cu care a participat și la Eurovision. De asemenea, prezintă emisiunea “Prietenii de la 11”, alături de Diana Munteanu, la Antena 1.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.