Invitație la meci și super Meet & Greet CSM București

Invitație la meci și super Meet & Greet CSM București

Invitație la meci și super Meet & Greet CSM București
Invitație la meci și super Meet & Greet CSM București
Invitație la meci și super Meet & Greet CSM București
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Vrei să vii la ”meciul-meciurilor”? Ești fan handbal? Vrei să o vezi pe Oana Manea cum câștigă? Ai face bine să-ți iei tricoul norocos, deși la câte victorii au cunoscut „Tigroaicele” de la CSM București ar însemna că de fiecare dată, la meciurile lor, tot publicul și-a purtat tricoul norocos. Cum ar fi să cunoști deținătoarea titlului național și a trofeului Ligii Campionilor EHF? Pe 7 aprilie, la ora 20, la Sala Polivalentă, din București „Tigroaicele” noastre vor juca împotriva echipei Ferencvaros, din Ungaria. 

Tu și un alt fan norocos ai șansa să cunoști fetele la meet & greet-ul de dinainte de meci, unde primești și-un tricou cu autograful lor, cu care să te lauzi tuturor celorlalți prieteni! Cum ar fi să vezi cu ochii tăi cum echipa ta preferată câștigă un super-meci? Cine știe? Poate, în viitor, tricoul norocos va fi chiar cel pe care-l primești cadou, semnat de CSM București. Oana Manea & compania au nevoie de o victorie la o diferență cât mai mare de goluri pentru a lua un avans considerabil în lupta pentru calificarea în Final Four-ul competiției. Organizatorii le pregătesc fanilor multe surprize, momente artistice precum și un Fan Zone cu premii din partea sponsorilor.

Pachetul conține o invitație pentru două persoane.

Vezi mai mult

Despre Partener

CSM (sau Clubul Sportiv Municipal București) este echipa de handbal feminin din București, care acționează momentan atât în Liga Națională, cât și în Liga Campionilor EHF. Echipa a fost fondată în 2007 și este deținătoarea titlului Cupei și Supercupei României, cât și a trofeului Ligii Campionilor EHF. În aprilie 2016 a câștigat cel de-al doilea titlu de Campioană a României. CSM București este echipa momentului în handbalul feminin românesc și are un cuvânt greu de spus în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi, Liga Campionilor. Tigroaicele au câștigat 3 ani la rând campionatul intern, iar în Liga Campionilor au reușit sezonul trecut să își adjudece trofeul în detrimentul unor echipe consacrate precum Gyor, Vardar Skopje sau Buducnost.

Ultima victoriei a echipei a avut loc pe 3 martie când CSM București s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, învingând echipa celor de la Krim. Singurul moment de cumpănă a fost în repriza a doua, însă a reușit să înscrie de șase ori consecutiv, fără să primească niciun gol. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.