Delia Rus & Pink Elephant

Delia Rus și-a descoperit talentul la vârsta de 7 ani, când, datorită personalității introvertite, și-a găsit un refugiu în muzică. A urmat în Galați cursuri de canto clasic la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin". Dorința ei de a deveni un artist consacrat a făcut-o să își depășească limitele și să lase timiditatea deoparte. Astfel, artista a lansat două piese, semnate de Roton. În prezent promovează noul single “Tatuaj pe inimă”. 

Pink Elephant este un duo format din producători talentați, care s-au cunoscut la un concert în urmă cu 13 ani și au simțit o conexiune puternică din care au materializat un proiect cu sound unic. Producătorii au semnat o serie de piese pentru artiști precum: Andreea Bălan, Eduard Maya, Bibi, Sonny Flame, Otilia și Mari Ferrari (Spinnin Records), dar și remix-uri apreciate de publicatii precum Billboard.com .

Duo-ul a decis să se lanseze cu o piesă proprie, “The Unicorns”, fiind inspirată dintr-un leitmotiv care, se pare, că i-a însoțit peste tot pe cei doi: unicornul.

Ce facem împreună