Jurnal de sărbătorit I wonder – Ce înseamnă „îmi venea să plâng de bucurie”?

jurnal_alessia
De curând ați văzut cu toții ce înseamnă una din multele experiențe I wonder. Alessia, o elevă de 12 ani, a avut parte de o surpriză cum și-a imaginat doar în paginile jurnalului personal. Nici în cele mai fericite vise nu se vedea la doi pași de artiștii preferați, ba chiar să-i aibă aproape la propria aniversare.

Cu acordul Alessiei am reușit să ne strecurăm în jurnalul personal și să vedem ce a însemnat în cuvintele ei „cel mai frumos cadou din viața ei'. Vă atenționăm de pe acum că vorbele Alessiei vă pot provoca o imensă poftă de surprize I wonder.

Descriere din jurnal Alessia(Dragă Jurnalule,) azi îți voi povesti cea mai tare zi din viața mea. Adică mi-am întâlnit trupa mea preferată (Carla`s Dreams). Întâi am intrat într-un studio de înregistrări (Global Records) unde am primit printr-o înregistrare un super „La Mulți Ani' personal de la Carla`s – solistul trupei. Iar apoi mai primesc ca surpriză și un tort cu sigla „Carla`s Dreams'. Am început cu prietenii mei să cântăm, foarte cool ce să zic…

Între timp trupa s-a furișat prin spatele meu și când m-am întors am țipat toată emoția din mine. Am zis că nu-i adevărat, dar i-am recunoscut vocea lui Carla`s. Era să leșin, îmi venea să plâng.
Având în vedere că era deja cea mai tare zi din viața mea, apar și cadourile pentru mine și prietenii mei, câte un rucsac cu suveniruri „Carla`s Dreams'.

Citește aici cum a fost aniversarea de neuitat a Alessiei

Important e că l-am întâlnit pe Carla`s și am dat palma cu el! Eu credeam că e un rebel (așa pare în videoclipurile lui), pot spune că e un tip de treabă!
Nu o să uit niciodată această experiență!
Hai Carla`s Dreams!!!

Îi iubesc pe tipii ăștia!'

Suntem siguri că peste ani Alessia va deschide paginile acestui jurnal și-și va aduce aminte cu plăcere de această experiență I wonder. În final Alessia a dorit să ne lase și un mesaj video.

Toți artiștii implicați în experiențele I wonder au colaborat în regim pro-bono, fondurile colectate de platforma I wonder fiind destinate Fundației Ringier.